Klokken er:


11.04.2017


Digital-TV: Alle vil i løpet av 2017 sende med HD kvalitet
NB! TV tilbudet sendes kun digitalt! Det er slutt på analoge signaler.

Vi gjør oppmerksom på at sammensetningen av programtilbudet kan bli endret uten nærmere varsel som følge av endringer som blir foretatt av våre programleverandører. Det vil bli hengt opp laminert oppslag med kanalplan på plassen. Sesongtilbudet er kollektivt tilgjengelig for alle vogner.


Ledige sesongplasser 2017

Vi har ennå noen ledige sesongplasser. Kontakt oss for detaljer og betingelser.

  • Strømtilkobling for alle plasser
  • Internett-tilgang mot avgift
  • TV-tilkobling mot avgift.
  • Flotte sanitæranlegg.
  • Sommerbutikk og kafe med skjenkebnevilling.
  • Lekeplass for de minste.

Kjærstrandakortet

Vårt elektroniske kortsystem er montert på dører og dusjer i serviceanleggene. Kortene skal benyttes som nøkkel til dører og til betaling i dusjene. Kortene blir utstedt til hver enkel gjest, og alle besøk blir registrert og lagret elektronisk.


Om Kjærstranda

I området rundt Naverfjorden ligger det flere campingplasser ved siden av hverandre, men Kjærstranda i midten har den beste stranden og badeplassen. Vi har sesongplasser for gjester som vil være her i hele sesongen som varer fra 1. mai til 1. september. I tillegg har vi kortidsplasser for tilreisende gjester samt flere campinghytter til utleie.

Anlegget har egen lekeplass til de minste samt moderne toilett/dusjfasilioteter samt sommerbutikk og uteservering ved stranden. Vi har også vaskemaskiner og tørketromler til leie.

Kjærstranda kjennetegnes ved at naturlig vekst av trær og busker ikke er ryddet vekk. Hvis det ikke er til hinder for plassering av vogner og tilbehør ønsker vi å bevare så mye som mulig av naturen rundt oss.

Vi har egen marina bak en solid molo bygget av enorme steinblokker. Her er det mulig å leie plass til småbåter.