Larvik - Hirtshals Danmark

Color Lines nye, komfortable SuperSpeed, trafikkerer Larvik - Hirtshals linjen  med en overfartstid på 3 timer og 45 minutter. Gode matopplevelser og spennende  shopping- muligheter venter om bord.  En virkelig god buffetrestaurant, et stort og moderne kafeområde og behagelige flystolsalonger gjør reisen over Skagerrak til en hyggelig opplevelse. Vi anbefaler våre gjester å forhåndsreservere sitteplass. Om bord i skipet finnes et stort taxfree-market  med et areal på mer enn 1000m2.
Sandefjord - Strømstad Sverige

M/S Bohus er de siste årene oppgradert, og fremstår i dag som et moderne skip med nye og spennende fasiliteter for gjestene. Skipet trafikkerer strekningen Sandefjord - Strømstad. Overfarten tar 2,5 timer og det er 3 avganger hver dag. Om bord er det mye å ta seg til. Det er alltid dekket et spennende buffetbord i restauranten og i Bistroen er det et stort utvalg av lette herlige matretter eller kanskje tiden brukes best i en av  taxfree butikkene.

Langesund - Hirtshals

Våre 170 meter luksuriøse cruiseferger representerer en helt ny æra for fergetrafikken mellom Norge og EU. Lengden på de nye skipene blir 170 meter, perfekt konstruert for å tåle Nordsjøens bølger og gi passasjerene en behagelig og stabil seilas. Det blir plass til 1.500 passasjerer, og skipene vil ha 306 lugarer og plass til 600 personbiler, vogntog og last.